Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Матеріалознавство»

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 26.12.2023 р. № 1563 Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ) затверджено базовим закладом вищої освіти з проведення Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Матеріалознавство» (далі – Конкурс).

Метою Конкурсу є інтеграція України в світовий освітній та науковий простір, розширення міжнародних зв’язків, підтримки талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в галузі матеріалознавства.

17 травня 2024 року офіційно завершено перший тур II етапу Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Матеріалознавство», який проводиться згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 26.12.2023 року №1563 на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. 

Реєстрація учасників та подання проєктів на перший тур II етапу Конкурсу тривали до 01 квітня 2024 року. На перший тур Конкурсу було подано 131 проєкт з українських та закордонних закладів вищої освіти. 

На першому турі II етапу Конкурсу відбулося подвійне сліпе рецензування наукових проєктів членами журі та обговорення їх на засіданні, яке проходило 17 травня 2024 року. Були визначені фіналісти (25% від загальної кількості учасників відповідно до рейтингу), які запрошені до участі у другому турі II етапу Конкурсу.

Підсумкова науково-практична онлайн-конференція відбудеться 12-13 червня 2024 року о 10:00 з використанням сервісу ZOOM (за нижчевказаним посиланням).
Мова другого туру ІІ етапу Конкурсу – англійська.

Тестове підключення відбудеться 03 червня 2024 року о 12:00 (Київ) на платформі ZOOM (за нижчевказаним посиланням).