Інструктивно-методична нарада з питань організації та проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету

20 лютого 2020 року відбулась нарада з процедурних питань проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році на базі нашого університету.

Нагадаємо, що Харківський національний автомобільно-дорожній університет є базовим для проведення ІІ туру Конкурсу зі спеціальностей «Матеріалознавство», «Цивільна безпека (Охорона праці)», «Автомобільний транспорт», а саме дев’ять кафедр університету активно задіяні у цьому процесі: кафедра технології металів і матеріалознавства імені О.М. Петриченка; кафедра метрології та безпеки життєдіяльності; кафедра автомобілів імені А.Б. Гредескула; кафедра автомобільної електроніки; кафедра будівництва і експлуатації автомобільних доріг імені О.К. Біруля; кафедра екології; кафедра економіки і підприємництва; кафедра технічної експлуатації та сервісу автомобілів імені М.Я Говорущенка; кафедра транспортних технологій.

В ході наради вчений секретар Прилуцька Л.А. звернула особливу увагу учасників на аналіз діючого законодавства щодо підготовки та проведення Конкурсу.