Новий КОНКУРС: MEET UP! Youth for Partnership 2022-23

 

В рамках програми фінансування MEET UP! Youth for Partnership Фонд Пам'ять, відповідальність і майбутнє (EVZ) спільно з Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини підтримує міжнародні молодіжні проекти та Job Shadowing між Німеччиною, Вірменією, Азербайджаном, Білоруссю, Грузією, Республікою Молдова та Україною. Мета програми полягає у зміцненні зв'язків між молодими європейцями і підтримки їхнього прагнення до єдиної Європи. У центрі міжнародних зустрічей молоді - спільна робота над однією з наступних тем: культура пам'яті, участь молоді або цілі ООН у сфері сталого розвитку.

Оголошення конкурсу, бланки і додаткову інформацію можна знайти на сайті www.stiftung-evz.de/meetup-eng Заявки на фінансування повинні бути подані не пізніше 31.10.2021! Ми запрошуємо Вас взяти участь в наших дигітальних консультаціях по новому конкурсу проектів. • 14.09.2021, 15: 00-16: 00 (CET / берлінське час). Реєстрація: www.surveymonkey.de/r/VCMR5TW • 05.10.2021, 15: 00-16: 00 (CET / берлінське час). Реєстрація: www.surveymonkey.de/r/VWGHL98 Консультації проходять на німецькій, англійській і російській мовах. Кваліфікація і нетворкінг Восени MEET UP! запланував два захоплюючих заходи: Ми ласкаво запрошуємо вас на Digital Connect and Exchange Fair 9 вересня 2021 і на Digital Lab of Ideas 30 вересня 2021 року.

Ми розробили для Вас інтерактивну платформу для кваліфікації і вільного нетворкінгу з відмінним контентом Внешняя ссылка открывается в новом окнеwww.stiftung-evz.de/meet-up

Звертайтесь з Вашими пропозиціями та питаннями до відділу міжнародних зв'язків ХНАДУ.


To top