Запрошення до Create Creative Entrepreneurs Leaders School

Шановні освітяни!

Проєкт Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council та Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО) запрошують вас до участі у Міжнародній школі педагогічної майстерності «Create Creative Entrepreneurs Leaders School» для викладачів ЗВО.

Школа триватиме з 01 по 17 листопада 2022 року і буде складатися з 5 онлайн зустрічей (вебінарів-тренінгів) у застосунку ZOOM Video Communications.

Всі заходи Міжнародної школи педагогічної майстерності будуть відбуватися українською мовою або англійською з послідовним перекладом на українську.

Тренерами та менторами Міжнародної школи педагогічної майстерності є досвідчені викладачі University of Bedfordshire (Велика Британія) та Центру розвитку «ЧАС ЗМІН» (Україна).

Участь у Create Creative Entrepreneurs Leaders School є безкоштовною, кількість місць обмежена.

Всі учасники отримають електронний сертифікат про закінчення Міжнародної школи педагогічної майстерності обсягом 15 годин.

До участі запрошуються викладачі та співробітники закладів вищої та фахової передвищої освіти, які є асоційованими (індивідуальними) членами Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО), наставники команд конкурсу стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!» (будь-яких років), співробітники ЗВО-партнерів програми Creative Spark від British Council, інші мотивовані до участі представники українських ЗВО.

Реєстрація триває з 25 по 31 жовтня 2022 року за посиланням cutt.ly/nB27E4s

Додаткові запитання надсилайте на адресу innogenua@gmail.com


News by date

By Category