Тісна співпраця між освітніми закладами

Кафедра ОіБДР та факультет транспортних систем розвивають співпрацю з Полтавським коледжем транспортного будівництва.

Тісна співпраця між освітніми закладами є невід'ємною складовою ефективної та якісної системи освіти. Керуючись цими засадами для поглиблення розвитку співробітництва 26 квітня у м. Полтава було проведено зустріч представників ХНАДУ та Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва.

В рамках цього заходу робоча група ХНАДУ у складі відповідального секретаря приймальної комісії Геннадія Птиці, завідуючого кафедри ОіБДР Івана Наглюка, доцента Сергія Капінуса та представників студентського активу факультету транспортних систем Валерії Марченко (Т-33-20), Артема Самойлова (Тс-51-22) та Євгена Косточки (Т-36т1-20), зустрілася з цьогорічними випускниками коледжу.

Крім основної інформації про ХНАДУ, умов навчання на ФТС та особливостей вступу в 2023 році, зі студентами коледжу було проведено ділову гру і найактивніші отримали тематичні призи. Одним з основних напрямків співпраці, що було обговорено, є підтримка випускників коледжу у продовженні навчання за спеціальним спрямуванням, з метою забезпечення можливості підвищення професійних навичок та отримання якісної освіти в галузі транспорту, яка відповідає вимогам сучасності.

Дане питання детально було обговорено з адміністрацією коледжу: директором Євгеном ВАСІЛЬЄВИМ та головою циклової комісії Павлом КУЛАЄМ.

У результаті зустрічі було сформовано спільний план дій та окреслені головні цілі партнерської взаємодії.


News by date

By Category