Аспіранти спеціальності 051 «Економіка» пройшли міжнародне підвищення кваліфікації з питань академічної доброчесності

Аспіранти спеціальності 051 «Економіка» Шкуренко Олександр і Кирчатий Юрій у період з 10 по 26 вересня 2022 року пройшли міжнародне підвищення кваліфікації за програмою «Академічна доброчесність при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах Європейського Союзу та Україні». Організатором міжнародного підвищення кваліфікації виступили Інститут науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку  (Польща) та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян. Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації становило 1,5 кредити ECTS (45 години):  з них лекційних занять – 12 годин, практичних занять – 20 годин, самостійної роботи – 13 годин. 

Програма міжнародного підвищення кваліфікації включала такі теми як: «Академічна доброчесність при підготовці магістрів в Україні»; «Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів)»; «Ефективні політики академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії в Україні»; «Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти». Проходження міжнародного підвищення кваліфікації підтверджено сертифікатами.

Примітка. Міжнародні підвищення кваліфікації з питань академічної доброчесності аспірантами спеціальності 051 «Економіка» мають системний характер: так, у період з 22 по 29 листопада 2021 року асп. Лапоног Даниїл пройшов Міжнародне підвищення кваліфікації «Академічна доброчесність в країнах Європейського Союзу та Україні», організоване Інститутом науково-дослідним Люблінського науково-технологічного парку  (Польща) та IESF Міжнародною фундацією науковців та освітян.


News by date

By Category