Семінар для зво, які готують фахівців за освітніми програмами з галузі 01 Освіта/Педагогіка

10 березня 2020 р. у Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди проходив семінар для закладів освіти, які готують фахівців за освітніми програмами з галузі 01 Освіта/Педагогіка. Організатори – Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

В семінарі взяли участь співробітники відділу акредитації, стандартизації та якості навчання ХНАДУ.

Спікерами семінару були представники Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Міністерства освіти і науки України, Інституту вищої освіти НАПН України, голова галузевої експертної ради.

В ході семінару були розглянуті проблемні питання акредитації освітніх програм з галузі 01 Освіта/Педагогіка, принципи та технології укладання освітніх програм, освітньо-наукові програми доктора філософії за галуззю 01 Освіта/Педагогіка, відомості про самооцінювання та робота з електронною системою, основні етапи підготовки до акредитації освітніх програм.

Учасники семінару мали змогу задавати питання спікерам та приймати активну участь у інтерактивних опитуваннях з важливих питань.

У перерві між блоками учасників семінару розважили студенти Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди невеличкою концертною програмою.

По завершенню, учасники семінару ще мали змогу поспілкуватись у кулуарах і висловити свої враження.

 

 


To top