На Вченій раді ХНАДУ розглядалося питання

05.05.2023 р. на Вченій раді ХНАДУ розглядалося питання розширення переліку спеціальностей та освітніх програм ступеня бакалавра та магістра, які будуть залучені до дуальної форми здобуття освіти, а також укладання нових договорів про співпрацю в реалізації освітніх програм за дуальною формою здобуття освіти з підприємствами автомобільної та дорожньо-будівельної галузі України.

Нарада з питання розширення переліку спеціальностей та освітніх програм ступеня бакалавра та магістра

04.05.2023 р. Ректор ХНАДУ Богомолов В.О. разом з першим проректором ХНАДУ Батраковою А.Г., відповідальним секретарем ХНАДУ Птицею Г.Г. та координатором за дуальною формою здобуття освіти від ХНАДУ, завідувачем кафедри МКБМ ім. В.О. Російського Бугаєвським С.О. провели нараду з питання розширення переліку спеціальностей та освітніх програм ступеня бакалавра та магістра, які будуть залучені до дуальної форми здобуття освіти, а також укладання нових договорів про співпрацю в реалізації освітніх програм за дуальною формою здобуття освіти з підприємствами автомобільної та дорожньо-будівельної галузі України.

2 травня 2023 о 15.00 в он-лайн форматі відбувся Круглий стіл з питань безпеки на транспорті

Координатор за дуальною формою здобуття освіти від ХНАДУ, завідувач кафедри МКБМ ім. В.О. Російського, д.т.н., проф. Бугаєвський С.О. прийняв участь в круглому столі з питань безпеки на транспорті з доповіддю Дуальна вища освіта в Україні. У зустрічі приймали участь керівництво Головного та регіонального управління Державної служби з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека). Обговорювалися питання можливості підготовки здобувачів освіти за дуальною формою навчання разом з представниками Державної служби.