Звернення колективу університету у зв’язку з воєнним станом в Україні

ШАНОВНИЙ ВИПУСКНИКУ ХАДІ – ХНАДУ!

Двадцять четвертого лютого о п’ятій ранку увесь студентський Харків прокинувся від шквалу вибухів бомб і снарядів.

Це був початок цинічного повномасштабного вторгнення російського агресора на миролюбну українську землю. Постійні обстріли, ракетні удари і бомбардування, що тривають три місяці, зруйнували майже 3000 адміністративних і житлових будівель міста.

Великих руйнацій завдано і нашому рідному університету. Пошкоджені навчальні корпуси, гуртожитки і комунікації, що постачали тепло, газ, воду та електроенергію до будівель ХНАДУ.

Від численних бомбардувань значна частина вікон у навчальних аудиторіях, комп’ютерних класах і службових кабінетах вибита. Внаслідок перепаду температурного режиму багато комп’ютерної техніки та цінного лабораторного обладнання наразі непридатне для використання у навчальному процесі.

Проте навіть за таких умов наш університет наприкінці березня у дистанційному режимі відновив навчання для успішного завершення усіх діючих навчальних програм цього важкого для нас року.

Але, щоб першого вересня 2022 р. ми успішно розпочали новий навчальний рік і відновили добрі майже сторічні традиції нашої alma mater, створили сприятливі умови для подальшого розвитку всесвітньо відомих наукових шкіл, а також забезпечили підготовку сучасних фахівців-професіоналів у відповідності до міжнародних стандартів, – університет має бути відновлений з усіма системами життєзабезпечення, діючими аудиторіями і комп’ютерними класами, кабінетами і лабораторіями з сучасним обладнанням.

Задля вирішення усіх цих питань зараз керівництво ХНАДУ активно займається пошуком джерел фінансування. Враховуючи масштаби нанесених збитків і обсяги руйнувань, ми звертаємося також до усіх наших випускників з особливим проханням надати фінансову допомогу і підтримати рідний університет у цей надважкий час.

Будемо щиро вдячні кожному із Вас за безцінну суттєву участь у відновленні і спільному продовженні дивовижної історії ХАДІ – ХНАДУ!

З безмежною повагою і вдячністю!

Колектив університету

Інформація для передачі коштів:

UAN

Одержувач: Харківський національний автомобільно-дорожній університет
Банк-одержувач: АБ Укргазбанк
Рахунок: IBAN UA148201720313251001301003658
Деталі оплати: благодійні пожертвування

Одержувач: Громадська організація «Північно-східний науковий центр Транспортна академія України»
Банк-одержувач: АТ «Альфа Банк»
Рахунок: IBAN UA743003460000026008023013601
Деталі оплати: благодійні пожертвування

USD / EUR

Recipient: Kharkiv National Automobile and Highway University
Receiving Bank: SWIFT – UGASUAUK, JSB Ukrgasbank Kiev Ukraine

USD

Correspondent Bank: J.P. Morgan Chase Bank, N.A.
Account: IBAN UA683204780000025301000000122

EUR

Correspondent Bank: UniCredit Bank AG
Account: IBAN UA863204780000025300000000123
Details of Payment: charitable donations

 

 


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією