Зустріч з представниками Ризького технічного університету

Шановні друзі!

Раді вам повідомити, що у рамках реалізації проекту «Розвиток практично орієнтованої спрямованої на студентів освіти у галузі моделювання кібер-фізичних систем», офіційний номер: 609557-EPP-1-2019-1-LV-EPPKA2-CBHE-JP, пройшла запланована зустріч представників Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ) та Ризького технічного університету (РТУ). Основною темою зустрічі було узгодження питань щодо розробки та впровадження програми подвійних дипломів для магістрів між університетами.

Результатом двосторонніх перемовин є домовленість, щодо імплементації магістерської програми подвійних дипломів в навчальний процес університетів. Отже, ХНАДУ та РТУ можуть проводити навчання магістрів за напрямком (галузь знань) «Електрична інженерія» та видати подвійні дипломи за освітніми програмами :

ХНАДУ – «Електромобілі та енергосберігаючі технології» ( спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»);

РТУ – «Комп'ютеризований контроль електричних технологій».

Отже, запрошуємо всіх зацікавлених осіб та сторін (стейкхолдерів) приймати активну участь у реалізації даного проекту, а студентів навчатися у магістратурі  ХНАДУ за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Це дасть вам можливість, фактично, отримати два дипломи державних зразків, що визнані у Європі.   


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією