Зустріч з першокурсниками спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

30 вересня 20202 на кафедрі «Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій» відбулася онлайн зустріч студентів першокурсників груп МА-11-22, МА-11мб-22, МА-16т1-22, МА-51-22 та МА-52-22 з деканом факультету Ефименко О.В., завідувачем кафедри АКІТ та гарантом освітньої програми першого рівня Гурко О.Г. та кураторами груп.     

Студенти отримали інформацію щодо організації навчальної діяльності в ХНАДУ, розкладу занять та особливості дистанційного навчання.

Завідувач кафедри Гурко О.Г. ознайомились зі змістом поняття «академічна доброчесність», наголосив про прагнення Університету та викладачів кафедри АКІТ до нульової толерантності до фактів порушення академічної доброчесності під час реалізації освітньо-наукового процесу, ознайомив студентів з  Декларацією про дотримання академічної доброчесності здобувачами, що навчаються за спеціальністю 151 "Автоматизація та комп1ютерно-інтегровоані технології".

Під час зустрічі Гурко О.Г. розповів студентам про особливості освітніх програм, призначення і роль окремих дисциплін та практик у навчанні. Завідувач кафедри Гурко О.Г. звернув особливу увагу на питання національної та міжнародної академічної кредитної мобільності та особливості обрання дисциплін вільного вибору, дав детальну характеристику механізму формування компетентностей і програмних результатів навчання, роль студентів у внутрішньому забезпеченні якості освіти.

Куратор доц. Біньковська А.Б. розповіла про психологічний супровід здобувачів вищої освіти у ХНАДУ. В університеті працює медичний кабінет, де можна отримати психологічну допомогу та підтримку. Така допомога підвищує якість освіти.

Куратор проф. Петренко Ю.А. провів бесіду щодо прав студентів, обов’язків і відповідальності.

Студенти отримали цікаву інформацію про історію ХНАДУ та кафедри, познайомились зі своїми кураторами, а на при кінці зустрічі отримали невеличкий довідник з корисними посиланнями на сторінки ХНАДУ та кафедри.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією