Зі святом весни, любі жінки ХНАДУ!

Любі наші сучасниці, шановні жінки!

Щиросердно вітаю усіх Вас з найкрасивішим і найсвітлішим весняним святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Природа наділила Вас незрівнянною красою й невичерпною енергією, душевною ніжністю й беззавітною відданістю, життєвою мудрістю і дивовижним терпінням.

Сьогодні усі Ви – наші талановиті науковиці, викладачки і співробітниці, свій досвід і вміння присвячуєте благородній справі виховання молоді, надаючи здобувачам вищої освіти професійні знання, які вони успішно реалізовують в автотранспортній галузі і дорожньому будівництві. Життєвий шлях кожної з Вас – це взірець відданості справі усіх поколінь нашої alma mater, великої любові до студентів та їхньої долі.

Ви щодня й щомиті надихаєте нас, чоловіків, на добрі справи у нашому прагненні до прекрасного і до високих творчих звершень. Бажаю, щоб не лише цей святковий день, а кожен день року був сповнений світлом здійснених мрій і щасливої долі, творчих злетів і віри у мирне майбутнє нашої країни. Ви майстерно зберігаєте сімейне вогнище, виховуєте дітей і досягаєте успіхів у професійній і громадській діяльності, залишаючись завжди молодими й чарівними.

Саме завдяки Вашій ніжності, жіночності та вмінню знаходити компроміси наші сім’ї міцні і саме від Вас залежить добробут і затишок у наших родинах. Дуже вірю в те, що ці перші весняні дні стануть для кожної з Вас провісником так очікуваного усіма нами миру для нашої країни, щастя і добра для кожної родини. Низький уклін за Ваш неоціненний внесок у процвітання і розвиток ХНАДУ!

Сьогодні особливі мої привітання нашим студенткам.

Шановні здобувачки вищої освіти!

У ці передсвяткові весняні дні хочу, щоб фортуна була до Вас щедрою, кожен день приносив лише задоволення і радість, а майбутнє відкривало перед Вами нові обрії і перспективи. Нехай цей святковий день дарує Вам різнобарв’я весняних квітів і тепло сонячних променів! Неземного кохання Вам і природної краси, відмінних успіхів у навчанні і великого особистого щастя!

Бажаю усім Вам, шановні наші сучасниці, весняних усмішок і чудового святкового настрою, сімейного щастя і добробуту! Нехай кожен новий день буде безхмарним і мирним! Нехай увесь рік з Вами буде відчуття весни – світлої, прекрасної і переможної! Нехай у ваших родинах панують лише любов і злагода! Будьте завжди коханими і такими ж привабливими!
Зі святом весни Вас, розквіту і відродження природи!

З повагою і вдячністю,
ректор ХНАДУ Віктор Богомолов


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією