Здобувачі кафедри ЕіП – переможці Всеукраїнського конкурсу науково-творчих проєктів «Management and Business to Youth – creative project»

25 квітня 2023 року відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу науково-творчих проєктів «Management and Business to Youth – creative project», що проводився Українським державним університетом залізничного транспорту. Учасники змагалися у трьох загальних секціях («Junior Manager», «Middle Manager», «Senior Manager») та у шести номінаціях («Робота, яка надихає», «Реальний стартап», «Гуру аналітики», «Кращий дизайн проєкту», «Краща відео-візитка», «Креативність у аналітичній роботі»). У загальних секціях було визначено по 3 переможці, у номінаціях – по 1 переможцю.

Приємно відзначити, що серед шести номінацій конкурсу одразу в двох номінаціях перемогли здобувачі кафедри економіки і підприємництва:

  • Цема Валерія, здобувачка вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – перемогла у номінації «Гуру аналітики»;
  • Петрик Анастасія, здобувачка вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОПП «Економіка» – перемогла у номінації «Креативність у аналітичній роботі».

Вітаємо Цему Валерію та Петрик Анастасію, а також їх наукового керівника проф. Шевченко І.Ю. з перемогою у Всеукраїнському конкурсі науково-творчих проєктів «Management and Business to Youth – creative project»! Бажаємо подальших наукових звершень!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією