З Днем пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Не забудемо! Не пробачимо! Переможемо!

  Шановні співвітчизники!

  У ці травневі дні ми відзначаємо День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ці дві вікопомні дати ми другий рік поспіль вшановуємо в умовах повномасштабної збройної агресії росії, що посягнула на незалежність, територіальну цілісність і життя кожного нашого співвітчизника. Сьогодні ці дві дати – дійсно наша пам’ять про скоєні підступним ворогом злочини проти нашої держави і кожного українця.

  Ми ніколи не забудемо воєнні дії варварів, які обстрілюють наші міста і села, заклади освіти і музеї, мінують наші будинки і родючі землі. Ми нікому не віддамо ані клаптика своєї землі, ані аркуша нашої історії, адже ми мужньо боремося за свободу і незалежність нашої держави, за свободу кожного нашого громадянина. Це вірний життєвий дороговказ усім нам і майбутнім поколінням. Це те, за що боролися наші праотці, які довели, що жодне зло не уникне відповідальності. Сьогодні усі ми точно знаємо, що і це воєнне лихоліття ми неодмінно подолаємо, адже нинішні захисники нашої Батьківщини, як і усі ми, – нащадки тих, хто майже 80 років тому героїчно подолав нацизм. Ми – українці! І ми обов’язково переможемо нашого супротивника!

  Шановні науковці і викладачі, співробітники і здобувачі вищої освіти! Вшануймо подвиг українського народу та його вагомий внесок у перемогу над нацизмом, а також мужність і героїзм захисників України, які у ці дні творення новітньої історії дають гідну відсіч ворогові, що руйнує міжнародну систему безпеки і загрожує миру у всій Європі. У ці пам’ятні дні схилімо голови перед героями, які жертвують своїм життям заради світлого майбутнього не лише України, але й усього світу!

  Бажаю усім захисникам Вітчизни і кожному з нас якнайшвидшої Перемоги над ворогом і мирного неба над Україною, безмежних відваги і мужності, родинного щастя і затишку, спокою в душах і тепла в серцях!

  Віктор Богомолов, ректор ХНАДУ, професор


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією