XV International Conference PROBLEMS OF THE RAILWAY TRANSPORT MECHANICS

  XV International Conference PROBLEMS OF THE RAILWAY TRANSPORT MECHANICS Safety of Motion, Dynamics, Strength of Rolling Stock and Energy Saving   

Дніпро (2 2 . 1 0 . – 2 3 . 1 0. 20 2 0 )  

Conference opening

Mathematical model of a motor-grader movement in the process of performing workingoperations

Mathematical model of a motor-grader movement in the process of performing workingoperations

Section: Vehicle-Track Interaction, Wheel and RailWear

 

22 жовтня кафедра будівельних і дорожніх машин прийняла участь у міжнародній конференції на базі Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені акад. В. Лазаряна. На розгляд міжнародної спільноти була представлена робота Mathematical model of a motor-grader move ment in the process of performing working operations над якою працювали V.Shevchenko, О.Chaplyhina, I.Pimonov, O.Reznikov, S.Ponikarovska. Доповідала асистент О.Chaplyhina.

 

Під час конференції була можливість набути практичного досвіду професійного спілкування з вітчизняними та іноземними студентами і молодими науковцями не тільки рідною, а і іноземною мовою. Безумовно захід сприятиме іншомовній комунікації та обміну науковими ідеями з різних галузей сучасних досліджень. Наш виступ - це нагода для молоді продемонструвати свій науково-дослідницький потенціал та професійно - орієнтоване володіння сучасних досліджень на кафедрі будівельних і дорожніх машин. Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені акад. В. Лазаряна дуже тепло приймав усю наукову спільноту завдяки новітній організації доповідей очно та за допомогою онлайн платформи Zoom. У продовж 3-х місяців за матеріалами конференції буде видано статтю у журналі lOP Сопfеrепсе Series: Materials Science and Епgiпееriпg (Великобританiя).


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією