Вітаємо випускників кафедри метрології та безпеки життєдіяльності з успішним захистом дипломних робіт магістрів

Вітаємо випускників кафедри метрології та безпеки життєдіяльності з успішним захистом дипломних робіт магістрів спеціальності 152 "МЕТРОЛОГІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНА ТЕХНІКА".

 

Вітаємо з досягненням чергової важливої вершини, коли отриманий в результаті кропіткої роботи диплом символізує пропуск у світ нової професії.

Шановні наші випускники, цей день назавжди залишиться яскравими спогадом у ваших серцях. Бажаємо поставити для себе нові цілі і сміливо рухатися до них, визначитися з подальшою діяльністю і неодмінно знайти своє місце в цьому житті, не втрачати оптимізм і той молодечий запал, який супроводжував вас протягом років навчання.

Перегорнуто сторінку. Ваша кар’єра поки що чистий аркуш. Знаємо, ви заповните його без помилок, як учили вас у стінах університету.

 

Нехай збувається все заплановане, не сповільнюється професійний ріст, бажаємо успішного становлення, самореалізації, блискучої кар’єри та вірної любові до своєї професії.

Пам’ятайте, що справжні скарби – скарби вашої душі: доброта, щирість, совість.

Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог та перемоги над злом і несправедливістю, реалізації задумів і творчих планів, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

 

 

 


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією