Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту»

Колектив кафедри менеджменту вітає Кобченко Вероніку та Філатову Вікторію, а також їх наукового керівника проф. Шинкаренка В.Г. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту»!

 Пишаємося Вами та бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших перемог на життєвому шляху!    

Згідно наказу ректора ХНАДУ № 135 від 11 жовтня 2019 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» конкурс за напрямом «Економіка автомобільного транспорту» (у рамках конкурсу за спеціальністю «Автомобільний транспорт») проводиться на базі кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

 Для участі у І етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту» до 15 лютого 2020 року, було подано 58 студентських наукових робіт. В числі наукових робіт, що надійшли на конкурс, була й наукова робота студенток нашої кафедри: Кобченко Вероніки та Філатової Вікторії, які навчаються відповідно на п’ятому та третьому курсі за спеціальністю 073 «Менеджмент».

За результатами подвійного рецензування наукова робота Кобченко Вероніки та Філатової Вікторії на тему «Оцінка задоволеності споживачів автотранспортною послугою» була рекомендована до участі у ІІ етапі ІІ туру конкурсу – підсумковій науково-практичній конференції, що мала відбутися 16 квітня 2020 р.

 У зв’язку із запровадженням в Україні карантину на період 12.03-24.04.2020 р. галузевою конкурсною комісією ухвалено рішення про підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за результатами І етапу ІІ туру, відповідно до яких студенток кафедри менеджменту Кобченко Вероніку та Філатову Вікторію було нагороджено дипломами ІІ ступеня.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією