Вітаємо команду ХНАДУ – бронзового призера І Міжнародного наукового чемпіонату Європи, Азії та Африки

У м. Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) підведено підсумки І Міжнародного наукового чемпіонату Європи, Азії та Африки, згідно яких команда ХНАДУ у складі проректора з наукової роботи, д.е.н., проф. Дмитрієва І.А., декана факультету управління та бізнесу, д.е.н., проф. Шевченко І.Ю., завідувача кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієвої О.І. стала бронзовим призером у галузі науки «Економіка».

Проведення міжнародного чемпіонату з науки здійснювалося за фінансової підтримки  Об’єднаних Арабських Еміратів, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю. Кожна команда представляла наукову роботу, яка оцінювалася за бальною системою суддями-експертами. Критеріями оцінки наукових робіт виступали наукова значимість і новизна, достовірність отриманих результатів. За допомогою технології GLOBES із застосуванням штучного інтелекту були вирахувані результати та оголошені переможці І Міжнародного наукового чемпіонату Європи, Азії та Африки.

Вітаємо нашу команду з гідним результатом у престижному міжнародному науковому змаганні Європи, Азії та Африки! Бажаємо наснаги та подальших звершень!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією