Відкрите лекційне заняття

У межах дисципліни "Методи та засоби вимірювань" 26 березня 2021 року в середовищі для дистанційного навчання Moodle було проведене відкрите лекційне заняття на тему "Похибки засобів вимірювальної техніки".

Лекція проводилась для студентів механічного факультету за спееціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" (групи: ММ-31-18, ММ-33т3-20, ММ-32т1-19).

Лектор: доцент кафедри метрології та безпеки життєдіяльності Петрукович Дмитро Євгенович.

Лекція була спрямована на ознайомлення студентів з поняттями та визначеннями похибок засобів вимірювальної техніки, формами відображення їх кількісних характеристик, а також з класами точності засобів вимірювальної техніки.

Заняття було проведено в атмосфері активної взаємодії. Гості лекції відзначили, що Петрукович Д.Є. продемонстрував професійну компетентність викладача, необхідний науковий рівень, доступність та послідовність викладення матеріалу, активізацію мислення шляхом виділення проблемних питань.

Серед гостей лекції були як увесь педагогічний склад кафедри метрології та безпеки життєдіяльності, так і член секції методики та якості викладання, професор, д.т.н Гурко О.Г.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією