Відбувся день відкритих дверей

1 травня пройшов унікальний оналайн-захід День відкритих дверей трьох кафедр:

Кафедри транспортних технологій;

Кафедри транспортних систем і логістики;

Кафедри організації і безпеки дорожнього руху.

Унікальність цього заходу обумовлена метою максимально докладно розкрити всі якості, особливості і переваги спеціальності 275.03 Транспортні технології (на автомобільному транспорті), що і об’єднує ці кафедри.

Присутнім було продемонстровано відео- та інформаційні презентації, які у повній мірі допомогли зануритись у тонкощі спеціальності, особливості навчального процесу та технології, які використовуються нашим університетом для забезпечення якісного навчального процесу. Коло присутніх було максимально різноманітним, це підтверджують питання, що ставилися організаторам заходу щодо освітніх програм магістерського рівня підготовки, яку забезпечують кафедри: освітньої програми «Організація перевезень і управління на автомобільному транспорті», освітньої програми «Транспортні системи та логістика» і освітньої програми «Організація та безпека дорожнього руху». Профорієнтаційна команда факультету транспортних систем надала максимально вичерпні відповіді.

Традиційно-важливу інформацію щодо Вступної кампанії 2023 року представила заступниця відповідального секретаря приймальної комісії ХНАДУ Катерина Ковцур, модерувала захід помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи Тетяна Волкова. Даний захід став черговим надбанням у скарбничці профорієнтаційних заходів профорієнтаційної команди ФТС.

Висловлюємо щиру подяку представникам Харківського автотранспортного фахового коледжу Віктору Сударю, Антону Яруті та Андрію Бадіну за проявлену зацікавленість до заходу.

Сподіваємося на подальшу плідну комунікацію зі всіма учасниками Дня відкритих дверей!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією