Відбулась онлайн-зустріч представників Автомобільного факультету та факультету Транспортних систем з абітурієнтами із коледжів

28 квітня та 1 травня 2023 року в форматі Zoom-конференції відбулась онлайн-зустріч представників Автомобільного факультету та факультету Транспортних систем з абітурієнтами із Харківського автотранспортного фахового коледжу, Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу, Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу та Куп'янського автотранспортного фахового коледжу, які проявили зацікавленість та активну участь в дискусії.  

В рамках заходу факультети представили розгорнуті матеріали щодо особливостей вступу на освітні програми ХНАДУ. Учасники мали змогу дізнатися про умови вступу та форми навчання, а також про специфіку дистанційного навчання в умовах воєнного стану. Також були обговорені особливості НМТ-2023 та вибір предметів, основні дати цьогорічної вступної кампанії.

Відповідальні за профорієнтаційну роботу та інші представники АФ та ФТС відповіли на всі запитання майбутніх здобувачів, надали вичерпну інформацію про кожну освітню програму та умови вступу.

Зустріч була особливо цікавою, оскільки абітурієнти задавали багато запитань стосовно специфіки та напрямів навчання в різних освітніх програмах бакалавра, молодшого бакалавра, магістра, цікавилися можливістю отримання подвійного диплому, висловлювали свої побажання.

Автомобільний факультет та факультет Транспортних систем висловлює щиру подяку керівникам коледжів за активну участь в організації даної зустрічі, а всім присутнім абітурієнтам за увагу до нашого навчального закладу та активну участь у цьому онлайн-заході.

Ваша зацікавленість та присутність є надзвичайно важливими для нас. Сподіваємось, що наша зустріч була корисною та допомогла вам зробити кращий вибір щодо майбутньої освіти. Бажаємо успіхів у вашій навчальній та професійній діяльності!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією