В Україні представлений унікальний пікап Toyota Hilux для провірки українських доріг

11-13 листопада у виставковому комплексі «КиївЕкспоПлаза» проходив Форум дорожнього будівництва «Автодорекспо 2020».  

На форумі підприємство «Дорцентр» представило пікап Toyota Hilux, у якому розмістився мобільний комплекс для інженерних робіт. У його оснащення входять статичні штампи, обладнання для відбору зразків, динамічний конусний пенетрометр (для перевірки якості ущільнення грунту).

Крім того, до пікапу додаєть причіп - з установкою динамічного навантаження Dynatest FastFWD, яка призначена для оцінки міцності як жорстких, так і нежорстких дорожніх конструкцій на етапах проектних досліджень; оцінки якості будівництва; залишкового ресурсу; вибору ефективної системи управління стану доріг. Застосування сучасних математичних методів розрахунку дозволяє не тільки визначити фактичну опорну здатність окремих конструктивних елементів, а також встановити причину і спрогнозувати ресурс конструкції в цілому.  

А підприємство КДБ («Контроль дорожнього будівництва») презентувала мобільну лабораторію на базі фургона Mercedes-Benz Sprinter. Лабораторія працює на основі Сертифікату визнання вимірювальних можливостей, видане Державним підприємством "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів". На всіх етапах дорожніх робіт мобільна лабораторія здійснює відбір матеріалів: асфальтобетону, бетону, грунту, бітуму та інших будівельних матеріалів, для подальших випробувань в лабораторних умовах.  

Джерело: www.autocentre.ua


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією