Успіх ФУБ у районному етапі Міського конкурсу «Молода людина року»

12 травня 2023 року у приміщенні Адміністрації Київського району Харківської міської ради відбулося урочисте нагородження переможців і лауреатів районного етапу Міського конкурсу «Молода людина року», яке провели начальник Управління у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради А.П. Омеляненко та заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради В.В. Івлєв.

Серед цьогорічних переможців і лауреатів районного етапу Міського конкурсу «Молода людина року» одразу три представники факультету управління та бізнесу (ФУБ): декан ФУБ, д.е.н., проф. Шевченко І.Ю. стала переможцем у номінації «Наукова діяльність»; старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту, Заслужений тренер України Романенко О.Ю. став лауреатом у номінації «Фізична культура та спорт»; здобувачка вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Цема В.Є. стала лауреатом у номінації «Діяльність у галузі виробництва, підприємництва».

Щиросердно вітаємо представників ФУБ з вагомими результатами у районному етапі Міського конкурсу «Молода людина року»! Бажаємо подальших звершень!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією