Участь представників кафедри менеджменту в ХХХI Міжнародній науково-практичній конференції (MicroCAD-2023)

Представники кафедри менеджменту успішно прийняли участь у ХХХI Міжнародній науково-практичній конференції "Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD-2023), яка відбулася 19-20 травня 2023 року у форматі дистанційного засідання на платформі Teams. У рамках конференції, у секції "Економіка, менеджмент та міжнародний бізнес", виступили зі вступним словом керівник секції д.е.н., професор, завідувач кафедри ЕБ і МЕВ Перерва П.Г. разом із секретарем конференції доц. кафедри маркетингу Ларкою Л.С., де зазначили важливість та особливості проведення таких наукових заходів.

Організаторами конференції були наступні вищі навчальні заклади: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", Мішкольцький університет (Угорщина), Магдебурзький університет (Німеччина), Петрошанський університет (Румунія), Варшавська політехніка (Польща), Познанська політехніка (Польща) та Софійський університет (Болгарія).

На конференції взяли участь видатні вчені  з різних країн, а також викладачі кафедри менеджменту, зокрема проф. Криворучко О.М., проф. Федотова І.В., доц. Ачкасова Л.М., доц. Бочарова Н.А., доц. Кудрявцева О.В., доц. Водолажська Т.О., доц. Гетьман О.О., ас. Величко Я.І. Вони представили свої дослідження та активно брали участь у дискусіях. Поміж учасників конференції також були студенти та аспіранти спеціальності 073 "Менеджмент": Рєзнік І. (Е-31-20), Тяло К. (Ез-51-18), Бобрик Т. (Е-41-19), Лемешко О. (Е-41-19), Гусакова К. (Е-51-22), Курбанов Є. (Е-51-22), Куцакон Є. (Е-51-22) та Ковальова О. (аспірант 4-го року навчання). На закритті конференції до учасників звернулася представник Харківського національного автомобільно-дорожнього університету к.е.н., доц. Бочарова Н.А. зі словами вдячності за активну участь та цікаві доповіді.

Вона відзначила, що конференція пройшла в надзвичайно веселій, професійній та дружній обстановці.

Кафедра менеджменту щиро вітає всіх учасників конференції MicroCAD-2023 з вдалою участю та дякує організаторам за можливість поділитися науковими досягненнями та спілкуванням у такій стимулюючій атмосфері. Наукові заходи цього роду є невід'ємною частиною академічного розвитку та сприяють обміну знаннями із вченими з різних країн.

Бажаємо нашим викладачам, студентам та аспірантам подальших успіхів у наукових дослідженнях та активній участі у міжнародних заходах!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією