Співробітництво кафедри економіки і підприємництва та Головного управління статистики у Харківській області

У межах Договору про співробітництво кафедри економіки і підприємництва та Головного управління статистики у Харківській області 15 листопада 2021 року було проведено вебінар «Харківщина у цифрах. Статистичний огляд», присвячений розгляду основних показників соціально-економічного розвитку Харківської області. Вебінар проходив дистанційно в синхронному режимі (режимі реального часу) на базі платформи Zoom.

Провідним фахівцем Управління поширення інформації та комунікацій Головного управління статистики у Харківській області Юлією Приданниковою було охарактеризовано основні досягнення суспільного й економічного життя нашого регіону в 2020-2021 рр.

Також було сформовано рекомендації Головного управління статистики у Харківській області щодо інтеграції статистичної методології за сучасними міжнародними стандартами до ОК «Економічна статистика» підготовки бакалаврів за ОПП «Економіка», ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті; окреслено основні напрями подальшого співробітництва кафедри економіки і підприємництва та Головного управління статистики у Харківській області.

Висловлюємо безмежну вдячність спікеру заходу провідному фахівцю Управління поширення інформації та комунікацій Головного управління статистики у Харківській області Юлії Приданниковій, а також начальникові Відділу взаємодії з користувачами та громадськістю Головного управління статистики у Харківській області Ользі Непочатовій за повсякчасне сприяння у проведенні вебінару! З нетерпінням чекаємо наступних спільних заходів!    


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією