Проректор з наукової роботи проф. Дмитрієв І.А. прийняв участь у пленарному засіданні Ради проректорів з наукової роботи ЗВО

5 жовтня 2022 року о 15 годині в режимі онлайн відбулося пленарне засіданні Ради проректорів з наукової роботи ЗВО, що належать до сфери управління МОН України, в якому прийняв участь проректор з наукової роботи ХНАДУ, д.е.н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України Дмитрієв Ілля Андрійович.

На порядок денний були поставлені вкрай важливі організаційні питання подальшої роботи Ради проректорів з наукової роботи ЗВО:

1. Вибори голови Ради проректорів з наукової роботи ЗВО, заступників та секретаря.

2. Визначення кількісного та персонального складу президії Ради проректорів з наукової роботи ЗВО.

Новим головою Ради проректорів з наукової роботи ЗВО, що належать до сфери управління МОН України, більшістю голосів було обрано Павлікова Володимира Володимировича, проректора з наукової роботи Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», д.т.н., професора. Новообраний голова представив своє бачення перспектив подальшої роботи Ради проректорів з наукової роботи ЗВО; надав пропозиції щодо кількісного та персонального складу президії Ради проректорів з наукової роботи ЗВО.

Вітаємо шановного Володимира Володимировича Павлікова з обранням на почесну посаду, бажаємо міцного здоров’я та професійних звершень!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією