Проходження міжнародного підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників ЗВО

У період з 13.09.2021 р. по 20.09.2021 р. доценти кафедри обліку і оподаткування Костенко Юрій Олексійович та Вербицька Вікторія Іванівна проходили міжнародне підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО та працівників закладів середньої освіти на тему: «Selection, preparation and publication of scientific articles in scientific journals that are indexed in Scopus and Web of Science databases» («Підбір, підготовка та публікація наукових статей у наукових виданнях, що індексуються у базах даних Scopus та Web of Science») (м. Люблін, Республіка Польща).

Організаторами міжнародного підвищення кваліфікації  виступили: IBR LPNT Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF «Міжнародна фундація науковців та освітян».

Міжнародне підвищення кваліфікації проводилося дистанційно у формі вебінару, який складався з 4 блоків, розрахованих на 1,5 кредитів ECTS (45 годин).

За результатами проходження міжнародного підвищення кваліфікації доцентами Костенко Ю.О. та Вербицькою В.І. було отримано відповідні сертифікати.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією