ПРОХОДЖЕННЯ АКРЕДИТАЦІЇ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ

   З понеділка 10 жовтня 2022 року на випусковій кафедрі будівельних і дорожніх машин проходила акредитація освітньої програми: «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання» другого магістерського рівня освіти. Досвідчені експерти: Дмитрів Ігор Васильович, кандидат технічних наук (Національний університет «Львівська політехніка») – керівник експертної групи, Стечін Ярослав Анатолійович, кандидат технічних наук (Державний університет «Житомирська політехніка»), Рижкова Тетяна Юріївна (Полтавський державний аграрний університет, здобувач вищої освіти) провели організаційну зустріч і приступили до плідної праці. Найголовніше під час акредитації - перебування у безпеці і виконання своїх професійних обов'язків. Однак, однією з гострих для майбутнього освіти буде її якість. Неймовірні зусилля обох сторін, велике і глибинне розуміння висвітлених питань привели до порозуміння і якісного діалогу.  

   Освітній процес продовжується, незважаючи на складні умови, викладачі і студенти отримують академічну мобільність, вступають на наступний освітній рівень і цей процес повинен продовжуватись за будь-яких обставин. Колектив випускової кафедри будівельних і дорожніх машин переконаний, що продовження функціонування освітньої програми та спеціальності повинні бути навіть у жахливих та скрутних ситуаціях, потрібно адаптуватись до реалій сьогодення. Враховуючи непрогнозованість функціонування закладу потрібно іти шляхом інноваційних технологій, використовувати хмарні технології, сучасні методи навчання та головне - мотивацію здобувачів. 

   Завдяки сумісній зустрічі було виявлено недоліки та переваги розвитку і вдосконалення освітньої програми "Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання". Саме кваліфікація магістрів повинна бути на основному місці серед фахівців галузевого машинобудування після закінчення війни, саме вони мають відбудовувати інфраструктуру міст і країни в цілому. Цей процес повинен бути максимально професійним. 

   Колектив кафедри відмітив високий рівень експертів, їх злагодженість, неупередженість та повагу до своїх колег. З такими експертами - фахівці повинні досягти високих результатів. Завжди раді чекати на випусковій кафедрі будівельних і дорожніх.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією