програма Interreg NEXT «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2021-2027»

У рамках початку програми Interreg NEXT «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2021-2027» 1 лютого 2023 р. у м. Будапешт (Угорщина) відбулося перше засідання Моніторингового комітету Програми, на якому було прийнято рішення про проведення першого конкурсу проектних пропозицій, особливості підготовки регулярних та малих проектів.

Бюджет Програми складає 73 млн євро. Територія Програми в Україні охоплюватиме Івано-Франківську, Закарпатську та Чернівецьку області.

Проекти в Програмі реалізовуватимуться за такими пріоритетами: сприяння адаптації до зміни клімату та запобігання ризикам стихійних лих, посилення біорізноманіття та зменшення всіх форм забруднення, забезпечення рівного доступу до охорони здоров'я, підвищення ролі культури та сталого туризму в економічному розвитку, соціальній інтеграції та соціальних інноваціях та посилення співпраці між громадянами, представниками громадянського суспільства та інституціями.

Перший конкурс проектних заявок розпочнеться у травні 2023 року.

Інформуємо, що з метою забезпечення якісної та своєчасної подачі проектних пропозицій від України у рамках Програми Секретаріатом Кабінету Міністрів України 6 квітня 2023 р. об 11 год. планується проведення онлайн-консультацій щодо презентації особливостей майбутніх конкурсів проектів для потенційних партнерів.

Для реєстрації необхідно до 4 квітня 2023 р. заповнити google-форму:

https://docs.google.com/forms/d/1GeCObHXFlJl4CajJIn1KsYLat5DfPu0MkWv232xx3RU/edit.

 

З текстом Програми можна ознайомитись тут.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією