Профорієнтаційна робота серед школярів

05 квітня 2023 року  співробітниками кафедри ТДБМ було проведено профорієнтаційну роботу серед школярів 11 класу Балаклійської ЗОШ №2

На зустрічі було присутньо від 15 до 23 абітурієнтів (впродовж розповіді підключались нові слухачі). Найпершим питанням, яке задавали абітурієнти було: "Наскільки великим є шанс працевлаштуватись у наших випускників під час бойових дій в країні?".

Проте, навіть зараз, представники служб автомобільних доріг звертаються до факультету з проханням надати спеціалістів. Працівників, які знають дорожню справу та можуть ремонтувати та будувати зруйновані дороги не вистачає, і ця професія стає виключно актуальною. Авжеж, без функціонуючої дорожньої мережі немає економіки, і відновлення країни в першу чергу залежить від здатності переміщувати вантажі та людей дорожньою мережею.

Було задано також багато інших питань, щодо тестування НМТ, критеріїв вступу та навчання в нашому університеті. Це безумовно свідчить про те що молодь, щонайменше, буде розглядати можливість зв'язати своє подальше професійне життя саме з дорожньою справою, розглядаючи ХНАДУ як саме той університет що може надати їм достойну освіту.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією