Про конкурс на Премію Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік

розпочався етап формування, висунення та подання робіт на Премію Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій інформує, що відповідно до Положення про Премію Верховної Ради України молодим ученим, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 05.02.2019 № 2675-VIII "Про Премію Верховної Ради України молодим ученим", розпочався етап формування, висунення та подання робіт на Премію Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік.

Відповідно до пункту 2 Положення Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій своїм Рішенням від 15.12.2021 (протокол № 90) затвердив Інструкцію з оформлення і подання документів на присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим та порядку їх розгляду.

Відповідно до Положення та Інструкції Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій до 01 березня 2022 року приймає роботи для присудження щорічних Премій Верховної Ради України молодим ученим.

Докладніше: kno.rada.gov.ua/documents/pr_scient/n_ak/

Для довідок: голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Владислава Байдала, тел. 057 707 3672, е-mail: nt_khadi@remove-this.ukr.remove-this.net.

 


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією