Привітання ректора з Різдвом Христовим і Новим роком!

Шановні колеги!

Зовсім скоро 2021 рік увійде в історію. Він, як і попередній, нашій країні та усім нам вкотре завдав серйозних випробувань і викликів, адже дотепер ми переживаємо складні часи, спричинені пандемією COVID-19, що спіткала увесь світ, викликавши незворотні економічні труднощі. Та попри усі ці негаразди ми маємо зберігати віру в стабільне і щасливе майбутнє.

Підбиваючи підсумки року, що добігає кінця, маємо визнати – наш заклад вищої освіти прожив його достойно. І найголовнішим спільним здобутком усіх, хто нині працює і навчається в ХНАДУ, є те, що ми зберегли наш університет і наш колектив, адже ми сильна, згуртована і дружна родина.

Попереду на нас чекає напружена робота, сміливі задуми та проєкти, і абсолютна віра у те, що все заплановане неодмінно буде виконано.

Шановні колеги і друзі!

Щиросердно вітаю усіх Вас з Різдвом Христовим і Новим роком!

Бажаю, щоб рік прийдешній подарував Вам багато важливих і грандіозних здобутків: кар’єрне зростання і фінансовий успіх, нові технічні ідеї і надсучасні проєкти. Нехай він закарбує у Вашій пам’яті й житті лише щасливі миті й події, рідних і друзів – усіх, хто для Вас найрідніший і найдорожчий. Нехай кожен новий день дарує Вам безмежну радість, добробут і чудовий настрій!

Щиро бажаю усім викладачам і співробітникам, випускникам і студентам нашого університету феєричного професійного успіху. Щоб Ваше здоров’я міцнішало з кожним днем, Ваше особисте щастя стало постійним супутником і вірним другом на довгі роки, а негаразди оминали Вашу родину! Зичу усім нам, щоб вогонь віри й надії у наших серцях здійснив наші найамбітніші плани!

Шановні колеги!

Незабаром рік водяного Тигра вступить у свої права. Нехай же він буде для нас щасливим і плідним на здобутки і звершення!

З різдвяно-новорічними святами усіх Вас!

В.О. Богомолов,
ректор ХНАДУ,
професор


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією