Привітання до Дня захисників і захисниць України!

Традиційно 14 жовтня у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, що став символом боротьби і нездоланного прагнення нашого народу до свободи, ми уклінно вшановуємо подвиги українських героїв і героїнь, відзначаючи їхню мужність і відвагу.

«Сила нескорених» – саме під таким гаслом українці вперше відзначали День захисників і захисниць України. На шляху до своєї незалежності український народ кількасот років з вогнем і мечем боровся за волю і свободу своєї Вітчизни, народ, який у ці буремні часи став взірцем мужності і героїзму, символом усього цивілізованого світу.

Сьогодні дуже важко підібрати слова, щоб віддати дяку і шану усім, хто поклав своє життя заради нашого щасливого майбутнього, а також воїнам справедливості, які зараз зі зброєю в руках воюють із запеклим ворогом.

Ми уклінно дякуємо усім захисникам і захисницям України, які зараз боронять Україну у лавах Збройних Сил і територіальної оборони, військовим медикам і госпітальєрам, пожежникам і саперам, волонтерам і громадським активістам.

Від усього серця бажаю Вам, шановні захисники і захисниці України, стійкості й мужності, незламності духу і добробуту!

Нехай ваша служба буде спокійною і мирною, а життя – яскравим і довгим!

Величезна подяка Вам за те, що своїми неймовірними мужністю, героїзмом і вірою в перемогу підкорили увесь світ.

Шана і слава захисникам Батьківщини!

Слава Україні! Героям слава!

Віктор Богомолов,
ректор ХНАДУ,
професор


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією