План подій на весняний семестр 20/21 н.р.

кафедра вищої математики

Кафедра вищої математики планує на весняний семестр наступні заходи:

1.    Лютий

Науково-методичний семінар за напрямом: Наукові дослідження в галузі педагогіки математики в умовах компетентнісної парадигми освіти: ретроспектива та перспективи.

2.    Березень

1)   Науковий семінар за напрямом: Фундаментальні та прикладні дослідження  у галузі математики.

2)    Підготовка кафедри ВМ до проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції  здобувачів вищої освіти  і молодих вчених Класичні  та прикладні  аспекти спадкоємної математичної підготовки у ЗВО:  історичний та сучасний погляд  молодих вчених і здобувачів вищої освіти (8-9 квітня 2021 р.)

3.    Квітень

1)   Всеукраїнська науково-практична конференція  здобувачів вищої освіти  і молодих вчених Класичні  та прикладні  аспекти спадкоємної  математичної підготовки у ЗВО:  історичний та сучасний погляд  молодих вчених і здобувачів вищої освіти (8-9 квітня 2021 р.)

2)   Проведення секції вищої математики  Міжнародній студентській конференції університету (ХНАДУ), 12-16 квітня 2021 р.

4.    Травень

1) Секція вищої математики 85-ої Міжнародній науково-практичній та науково-методичній конференції університету (ХНАДУ), 11-14 травня 2021 р.

2) Проведення Дня науки «Сумісні дидактичні зусилля викладачів і студентів у сучасній математичній підготовці»  15.05.2021 р.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією