Підвищення кваліфікації та благодійність на потреби Збройних сил України викладачів кафедри обліку і оподаткування

Викладачі кафедри обліку і оподаткування зав. каф. доц. Ковальова Т.В., доц. Болдовська К.П., доц. Вербицька В.І., доц. Костенко Ю.О.. проф. Маліков В.В., доц. Хорошилова І.О. з 12 липня по 15 липня 2022 року прийняли участь у короткостроковому заході безперервного професійного навчання (підвищення кваліфікації): IFRSForum-2022 «На шляху до перемоги та сталого розвитку» («On the way to Victory and sustainable development»).

Організатором заходу  виступила  Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України та Аудиторська палата України. В роботі Форуму приймали участь представники регуляторних установ, бізнесу, наукових кіл та професійних організацій. Форум проводивсь дистанційно у формі вебінару обсягом 15 годин (0,5 кредиту ECTS). У роботі IFRSForum-2022 приймало участь 736 осіб.

На Форумі було розглянуто наступне коло питань: 1) сучасні вимоги до бухгалтерів та аудиторів; 2) діджіталізація професії/альтернативи 1С/BAS; МСФЗ: 3) фокус на особливості воєнного стану та на сталість; 4) податки: новації та застереження; 5) МСА: від контролю до управління якістю; 6) як зберегти ментальне здоров’я під час війни.

За результатами проходження безперервного професійного навчання (підвищення кваліфікації) викладачами кафедри було отримані відповідні Свідоцтва.

Викладачі кафедри обліку і оподаткування разом з усіма учасниками IFRSForum-2022 зробили благодійні внески на придбання автомобіля для потреб Збройних сил України.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією