Підвищення кваліфікації керівників за рахунок Міжнародного освітнього гранту № EG/U/2021/08/12

Проректор з наукової роботи, проф. Дмитрієв І.А., декан факультету управління та бізнесу, доц. Шевченко І.Ю., декан факультету підготовки іноземних громадян, доц. Кудрявцев В.М., директор Центру освітніх послуг, доц. Шершенюк О.М. і завідувач кафедри економіки і підприємництва, доц. Дмитрієва О.І. отримали від Міжнародного історико-біографічного інституту (Дубай – Нью-Йорк – Рим – Єрусалим – Пекін) Міжнародний освітній грант № EG/U/2021/08/12 на участь у ІІ Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників «Разом із визначними лідерами сучасності: цінності, досвід, знання, компетентності і технології для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу».

Зазначена програма обсягом 180 навчальних годин (6 кредитів ECTS) була успішно опанована грантоотримувачами у 3-хмісячний строк – з 12 серпня по 12 жовтня 2021 року.

Учасники отримали міжнародні сертифікати, відповідно до яких проф. Дмитрієву І.А., доц. Шевченко І.Ю., доц. Кудрявцеву В.М., доц. Шершенюк О.М., доц. Дмитрієвій О.І. присвоєно кваліфікацію «Міжнародний керівник категорії Б в галузі освіти та науки, згідно класифікації ЮНЕСКО» та кваліфікацію «Міжнародний вчитель/викладач».    


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією