Перший захист доктора філософії (PhD) у нашому Університеті

     

Важлива подія відбулася в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті. 17 грудня 2021 року вперше в історії нашого Університету відбулося засідання разової спеціалізованої вченої ради, створеної для проведення захисту дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 10.11.2021 р. № 1214 була утворена спеціалізована вчена рада ДФ 64.089.016 для присудження ступеня доктора філософії асистенту кафедри комп’ютерних технологій та мехатроніки Лебединському Андрію Володимировичу з галузі знань 12 Інформаційні технології зі спеціальності 122 Комп’ютерні науки. Головою ради був затверджений Нефьодов Леонід Іванович, д.т.н., професор, завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

Під час захисту дисертації на тему «Моделі, методи та інформаційна технологія дистанційного контролю технічних об’єктів з нестаціонарними сигналами» Лебединський А.В. розкрив зміст і представив результати здійсненого дослідження, відповів на запитання членів спецради, зауваження та рекомендації опонентів. За підсумками таємного голосування спецрада одноголосно присудила Лебединському Андрію Володимировичу ступінь доктора філософії з галузі знань 12 Інформаційні технології зі спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

Щиро вітаємо Андрія Володимировича та його наукового керівника: завідувача кафедри метрології та безпеки життєдіяльності доктора технічних наук, професора Поляруса Олександра Васильовича з успішним захистом дисертації. Бажаємо наснаги, нових перемог та наукових відкриттів, ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах!

Ознайомитися з дисертацією можна на сайті за посиланням


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією