Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю “Будівництво та цивільна інженерія", секція "Інженерія

26-27 березня 2020 року відбувся 2 етап 2 туру Всеукраїнського конкурсу  студентських наукових робіт за спеціальністю  "Будівництво та цивільна інженерія",  секція "Інженерія захисту природного середовища". У  зв'язку з введенням загальнонаціонального карантину, він проходив у дистанційним режимі. 

Хочимо щіро привітати наших студентів  групи ДЕ-41-16 Слобожанюка Владислава та Скляр Катерину та їх наукового керівника доц. Желновач Ганну Миколаївну, які у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю "Будівництво та цивільна інженерія", секція "Інженерія захисту природного середовища", що проходив у Харківському національному університеті будівництва та архітектури, зайняли почесне ІІІ місце, представивши на розгляд журі роботу  на тему "Оцінка впливу виробничих процесів на підприємстві з виготовлення залізобетонних конструкцій на якість  атмосферного повітря"

Загалом на Конкурс цього року було подано 32 наукові роботи з 13 ЗВО України.

Щіро вітаємо переможців!!!

Докладна інформація за посиланням htt:p://kstuca.kharkov.ua/nauka/konkursi-naukovih-robit 


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією