Перемога у XV Міжнародному конкурсі студентських культурно-мистецьких робіт іноземними мовами

Кафедра менеджмента вітає студентку 2 курсу спеціальності "Менеджмент" Шведчікову Аліну, яка прийняла участь та отримала Диплом III ступеня у XV Міжнародному конкурсі студентських культурно-мистецьких робіт іноземними мовами, який тривав з 10 жовтня до 10 листопада 2022 року. Конкурс організувала і провела кафедра іноземних мов Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за підтримки Харківської міської ради. Цьогорічна тема важлива і актуальна – «Волонтерство як соціально-культурний феномен сучасного суспільства». 

 

 

Кафедра менеджмента вітає студентку 2 курсу спеціальності "Менеджмент" Шведчікову Аліну, яка прийняла участь та отримала Диплом III ступеня у XV Міжнародному конкурсі студентських культурно-мистецьких робіт іноземними мовами, який тривав з 10 жовтня до 10 листопада 2022 року. Конкурс організувала і провела кафедра іноземних мов Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за підтримки Харківської міської ради.Цьогорічна тема важлива і актуальна – «Волонтерство як соціально-культурний феномен сучасного суспільства». 

В конкурсі взяли участь 83 письмові роботи та відео проєкти, які студенти з України, Болгарії (Tsenov Academy of Economics), Молдови (Технічний університет Молдови) і Словенії (OŠ n.h. Maksa Pečarja, Ljubljana) створювали англійською, німецькою і французькою мовами. Шведчікова Аліна отримала нагороду у номінації "Нестандартне рішення". Дякуємо колегам з кафедри іноземних мов за високий рівень організації конкурсу, бажаємо організаторам, учасникам конкурсу та їх керівникам натхнення, успіхів і нових звершень!!!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією