Онлайн-вебінар “Спартанці науки: інтервенція академічної доброчесності”

Від імені Американських Рад з міжнародної освіти, що впроваджують проєкт “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти”, запрошуємо вас відвідати онлайн-вебінар “Спартанці науки: інтервенція академічної доброчесності”, що відбудеться 27 вересня о 16:30.

Спікери:

  • Джейк Каспер, фахівець із питань академічної доброчесності у Деканаті по роботі зі студентами Університету штату Мічиган. Джейк відповідає за вживання стратегічних заходів у випадках, що стосуються студентів, яких зловили на порушеннях принципів академічної доброчесності в університеті.
  • Брендон Арнолд, координатор програм по роботі із новими студентами в Офісі програм для нових студентів та сімей Темпльського університету. Основною місією Брендона є підтримка кожного зі студентів на шляху здобуття освіти у Темпльському університеті та під час процесу прийняття академічних рішень.

Дата та час: 27.09.2021 р. о 16:30

Захід присвячений досвідові Університету штату Мічиган (Michigan State University) та та Темпльського університету (Temple Univerisity) у створенні унікальних моделей системи академічної доброчесності та оцінювання, а також обговоренню, як окремі елементи цих систем можуть бути втілені на кампусі вашого університету. Окрім цього, на вебінарі ви дізнаєтеся про те, як практично створювати курси з академічної доброчесності для студентів та які аспекти найкраще включати у зміст таких курсів.

Участь у події безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Посилання на реєстраційну форму: Внешняя ссылка открывается в новом окнеhttps://forms.gle/HaBUdcfJFeKqWCZe7

Посилання для приєднання до вебінару: Внешняя ссылка открывается в новом окне https://us02web.zoom.us/j/81294476069


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією