Ніч наук

Найяскравішою подією вересня стала щорічна акція «Ніч науки», у якій ХНАДУ, із задоволенням, приймає участь. Університет відчинив свої двері у багатогранний світ науки та досліджень. Учні і їх батьки познайомились у неформальному середовищі з університетом і його можливостями, приняли участь у пізнавальній програмі і отримали призи. За час перебування в університеті гості відчули невгамовну енергетику нашого закладу.

Курсуючі автобуси зустрічали волонтери і проводжали гостей до університету. Свято відкрив яскравий концерт, який підготували студенти. Волонтери з великим ентузіазмом познайомили їх зі всіма локаціями і можливостями університету:
⁃ лабораторія швидкісних автомобілів з рекордно-гоночними моделями створеними руками студентів, а також автомобілі розробленні фахівцями університету;
⁃ локація з демонстрацією фрагментів 3D моделювання, де учні самі створювали 3D моделі;
⁃ конкурс «Історія виникнення різних марок автомобіля» проведений викладачами Автомобільного факультету;
⁃ вікторина «Метрологія навколо нас. З вимірами по життю»;
⁃ вікторина «Визнач модель за проекціями»;
⁃ конкурс «Спробуй себе у сфері IT- технологій! Розробка додатку до ОС Android»;
⁃ локація «Кухня дорожньо-будівельних матеріалів»;
⁃ випробували себе на еко-квесті, пізнавши наскільки важливо були єнергонфективним;
⁃ відвідалі академію BOSCH;
⁃ прийняти участь у процесах реального моделювання вулиць и доріг міста Харкова (ділова гра «Транспортна логістика» та пізнавальна вікторина «Історія дорожнього руху»);
⁃ подорожували до Англії та перевірили себе у квест - кімнаті з іноземної мови (англійська) «Навколо світу»
Підготовка до події була не легкою, результатом якої стали задоволені, усміхнені і зацікавлені гості.
«Ніч науки» - це дуже цікава і важлива подія для всіх, хто обирає свою майбутню професію та заклад у якому він буде її отримувати. У цьому року ХНАДУ відвідали близько 1000 гостей, яким університет показав усі свої досягнення і можливості. Сподіваємось, що заход допоможе вам у цьому не легкому питанні і ви зробите правильний вибір.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією