Навчальний посібник «Економіка будівництва» − результат співробітництва ХНАДУ та СНАУ

Вийшов друком навчальний посібник «Економіка будівництва» за спільним авторством викладачів кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету доц. Нестеренко В.Ю., доц. Деділової Т.В., ас. Токар І.І. та старшого викладача  кафедри будівельного виробництва Сумського національного аграрного університету Юрченко О.В.

Видання рекомендовано для наукових і практичних працівників, які досліджують питання економіки й управління підприємством, викладачів, аспірантів і здобувачів вищої освіти за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

У навчальному посібнику розглянуто теоретичні та практичні основи функціонування підприємств будівельної галузі на засадах комерційного розрахунку та забезпечення ефективності використання стратегічних ресурсів.

Задля більш детального висвітлення змісту курсу його тематику доповнено питаннями до самостійного розгляду, темами аналітичних робіт і завданнями практичної спрямованості, виконання яких дозволить закріпити отримані знання та розширити економічний кругозір. Питання для самоконтролю дозволять оцінити поточні результати із засвоєння курсу.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією