Науково-дослідна робота з моделювання транспортних і пішохідних потоків на ключових вузлах вулично-дорожньої мережі м. Краматорськ

Фахівці з кафедри організації та безпеки дорожнього руху ХНАДУ завершили науково-дослідну роботу  з моделювання транспортних і пішохідних потоків на ключових вузлах вулично-дорожньої мережі м. Краматорськ

Фахівці з кафедри організації та безпеки дорожнього руху ХНАДУ ( доц. Г. Г. Птиця, проф. Л. С. Абрамова, доц. С. В. Капінус, асп. М. М. Тесля ) завершили науково-дослідну роботу  з моделювання транспортних і пішохідних потоків на ключових вузлах вулично-дорожньої мережі м. Краматорськ.

 

Робота «ДК 021:2015 – 73100000-3 «Послуги у сфері наукових досліджень та експериментальних розробок» (Науково-дослідна робота з моделювання транспортних і пішохідних потоків на ключових вузлах вулично-дорожньої мережі м. Краматорськ)» виконані відповідно до діючих норм, правил та стандартів, на підставі сертифікату користувача ліцензійного програмного забезпечення PTV Vision, виданого ХНАДУ представником PTV Vision (A+S Consult) 08.11.2006 р.

В роботі проведено дослідження варіантів схем ОДР в транспортних вузлах із застосуванням імітаційних моделей (PTV Vision Vissim). Виконано аналіз результатів імітаційного моделювання.

Отримані результати прийняті для подальшого використання при розробці заходів з організації дорожнього руху в м. Краматорськ.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією