На кафедрі АВТОМОБІЛЬНОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ пройшов день відкритих дверей

На кафедрі АВТОМОБІЛЬНОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ Харківського національного автомобільно-дорожнього університету пройшов день відкритих дверей з випускниками Харківського державного політехнічного коледжу.

Наші гості познайомилися з однією з найбільш актуальних спеціальностей в галузі сучасного автомобільного транспорту та його інфраструктури: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Під час заходу було продемонстровано наявну навчальну матеріально-технічна базу кафедри та окреслені перспективи подальшого працевлаштування наших випускників. Також, наші гості отримали вичерпну інформацію щодо нюансів проведення майбутньої вступної компанії та умов успішного вступу до університетів.  

Запрошуємо всіх майбутніх випускників шкіл, коледжів та технікумів до вступу на чудову спеціальність 141, яка з розвитком автотранспорту набуває все більшої актуальності та значимості у сучасному світі.

Навчальні програми за напрямками:

  • «Автомобільна електроніка»;
  • «Електромобілі та енергозберігаючі технології».

Наші випускники затребувані на всіх автомобільних підприємствах та дилерських центрах, СТО тощо. Під час навчання ви будете проходи практику на автомобільних підприємствах та компаніях м. Харкова: X-Motors; Elcars; AutoEnterprise; Ampera Motors; Філія «Альфа-М» ТОВ «Альфа моторз»; Альфа центр Харків, ТОВ, офіційний дилер Subaru та ін.

Шановні друзі, чекаємо на вас!!!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією