На кафедрі автомобільної електроніки пройшли захисти магістерських робіт за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та елек

На кафедрі автомобільної електроніки пройшли захисти магістерських робіт за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

 

Захисти проходили на новому інтерактивному обладнанні з використанням сучасних мультимедійних технологій. Дане обладнання придбано в рамках діючого проєкту Erasmus+ KA2 «Розвиток практично орієнтованої студентської освіти в області моделювання кібер-фізичних систем» ("CybPhys")  та використовуватися в навчальних лабораторіях кафедри автомобільної електроніки при підготовці фахівців за 141 спеціальністю.

Вітаємо з успішним захистом магістерських дипломних робіт та відзначаємо найкращих:

1.    Гроссу Владислав Юрійович. Тема: «Дослідження мережевої сонячної електростанції для живлення кафедри автомобільної електроніки».

Результати роботи рекомендовано до впровадження, а автору запропоновано вступ до аспірантури.

2.    Лага Іхаб. Тема: «Дослідження автоматизованої системи управління дорожнім рухом».

Результати роботи рекомендовано до впровадження.

3.    Тесленко Дмитро Сергійович. Тема: «Синтез мехатронної системи рульового керування».

 

У рамках зазначеного проекту "CybPhys" магістри, що проходять навчання за 141 спеціальністю, мають змогу навчатися за програмою подвійних дипломів. Отже, в кінці навчання наші магістри можуть отримати одразу два дипломи – Харківського національного автомобільно-дорожнього університету та Ризького технічного університету.

 

Запрошуємо всіх бажаючих до нас на навчання!!!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією