Міжнародний методичний семінар на тему «Роль та значення академічного письма»

28 січня 2022 року в межах договору про співпрацю Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ) та Казахського автомобільно-дорожнього інституту ім. Л.Б. Гончарова (КазАДІ) на платформі ZOOM-конференції було проведено методичний семінар для науково-педагогічних працівників ХНАДУ на тему: «Роль та значення академічного письма».

Спікер семінару: к.е.н., асоційований професор Університету «Туран» (м. Алмати, Республіка Казахстан) Кренгауз Ірина Наумівна.

Під час методичного семінару були розглянуті й обговорені актуальні питання академічного письма, а саме: актуалізація та розвиток знань з теорії академічного письма; формування навичок письмової наукової комунікації; розвиток добре структурованих, обґрунтованих і чітких аргументів, оформлення бібліографії використаних джерел, покращення граматики та механіки письма. Учасники семінару поділилися досвідом щодо складання силабусу з освітнього компоненту «Академічне письмо» та кращими практиками сприяння академічній доброчесності у ХНАДУ та КазАДІ. Дякуємо нашим міжнародним партнерам за цікавий досвід і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією