Міжнародне підвищення кваліфікації «Digital Teaching 2022» викладачів кафедри АКІТ

Завідувач кафедри автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології професор Гурко Олександр Геннадійович і доценти кафедри Філь Наталія Юріївна та  Біньковська Анжела Борисівна завершили курс підвищення кваліфікації «Digital Teaching 2022» у віртуальному просторі Технічного університету Дрездена.

Міжнародне підвищення кваліфікації «Digital Teaching 2022» було організовано на базі технічного університету Дрездена (TU Dresden) для науково-педагогічних працівників українських вищих навчальних закладів у сфері цифрового навчання. Вебінари проходили у онлайн режимі за допомогою Zoom. Формат вебінарів передбачав активну роботу з різними онлайн-ресурсами та обробку документів у синхронному форматі, а також роботу у малих групах. В ході проведення вебінарів викладачі кафедри АКІТ отримали змогу обговорити актуальні питання цифровізації навчання з колегами інших ЗВО.

Викладачі кафедри АКІТ професор Гурко О.Г., доценти Філь Н.Ю. та Біньковська А.Б. отримали сертифікати про участь у міжнародному стажуванні з метою підвищення кваліфікації за напрямком «Digital Teaching: Технології цифрового навчання» на базі Технічного університету Дрездена (обсяг 3 кредити/90 годин).

Всі учасники висловлюють велику подяку організаторам вебінарів, зокрема спікеру Маріанні Новосоловій, за насичену та плідну програму вебінарів, її високий професійний рівень та актуальність запропонованих тем.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією