Manufacturing Innovation Forum 2023 in München

23 травня у Мюнхені відбувся форум, присвячений майбутньому розвитку та використанню програмних продуктів і технологій компанії Autodesk

Manufacturing Innovation Forum - це інтерактивна та ексклюзивна платформа для лідерів думок, новаторів у промисловості та машинобудуванні. Інтерактивний захід спрямований на сприяння прямому обміну між експертами галузі для розробки інноваційних ідей і вирішення викликів галузі в найближчі роки.

На форумі було підкреслено, що переробна промисловість і заводське будівництво зараз стикаються з багатьма проблемами, з яких нестача кваліфікованих працівників і зростання виробничих, енергетичних і матеріальних витрат є лише частиною. До цього додається вразливість ланцюгів постачання та бажання споживачів використовувати продукти екологічно-чистого виробництва. Ці та інші теми були обговорені представниками галузей промисловості та експертами Autodesk, що надало можливості дізнатися більше про можливості та потенціал використання нових та проривних технологій.

Основні доповіді були за темами:

  • інтеграція даних і стратегій платформи для допомоги максимізувати галузеву конвергенцію.
  • останні тенденції та можливості віртуальної співпраці через оцифрування.
  • оптимізація виробничих процесів та вивід продукції на ринок від проектування до виробництва.
  • потенціал планування та оптимізації виробничих площ, об’єктів і ресурсів, а також про управління нерухомістю.

У форумі прийняв участь зав. кафедри ІКГ проф. Олександр Черніков

Більш докладно – за цим посиланнямВнешняя ссылка открывается в новом окне


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією