ХІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Департамент науки і освіти запрошує прийняти участь у ХІІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.  

На виконання Указу Президента України від 30.09.2010 № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №571, згідно з листом Міністерства освіти і науки України, від 18.10.2022 №1/12288-22 у 2022/2023 навчальному році відбудеться ХІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (далі-Конкурс). 

Конкурс проводиться відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 року № 711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні». 

Урочистості з нагоди початку ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулися 20 жовтня 2022 року в м. Луцьк. 

Департамент науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації просить Вас протягом жовтня-листопада поточного року організувати проведення І-го етапу (на рівні вашого закладу освіти) Конкурсу та до 02 грудня 2022 року надати інформацію про підсумки проведення І - го етапу Конкурсу, а саме: кількість учасників, відомості про трьох переможців (прізвище, ім'я, по батькові, факультет, спеціальність з зазначенням напряму навчання (гуманітарний чи негуманітарний) та прізвище, ім'я, по батькові викладача) на електронну адресу: vno@remove-this.dniokh.gov.remove-this.ua.    


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією