Кафедра мостів, конструкцій та будівельної механіки імені В.О.Російського та Allbau Software GmbH Nemetschek COMPANY підписали Договір

До відома зацікавлених  викладачів та студентів ХНАДУ доводимо, що Кафедра мостів, конструкцій та будівельної механіки імені В.О.Російського  та  Allbau Software GmbH Nemetschek COMPANY підписали  Договір про співпрацю та впровадження ВІМ-технологій в освітній процес та  в освітні програми  « Мости та транспортні тунелі». В рамках стратегічного розвитку та впровадження ВІМ-технологій (будівельно-інформаційне моделювання) в освітній процес підписана угода з Allbau Software GmbH (Берлін/Німеччина) ALLPLAN а NEMETSCНEK COMPANY. Угода  сприятиме залученню наявного міжнародного досвіду ВІМ з Німеччини на базі ALLPLAN,зокрема нового модулю «BRIDGE-2021».  

Мета: забезпечення високого рівня  підготовки фахівців за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» (Освітня програма «Мости та транспортні тунелі»). Окремо потрібно зазначити пункти договору, що дозволять значно розширити в навчальному процесі застосування програмного забезпечення ALLPLAN від NEMETSCНEK COMPANY для ВІМ-проєктування:

1) Надання ХНАДУ інформаційних та  методичних матеріалів для навчальних курсів (підручники, навчальні проєкти, комп'ютерні презентації, тощо) по Allplan на безоплатній основі.

2) Надання  компанією ALLBAU сертифікованого програмного забезпечення для комп'ютерного класу безкоштовно. Ліцензії надані  строком на 12-18 місяців в кількості 25 шт. з подальшим щорічним продовженням терміну дії ліцензій.

3) Надання студентам можливості безкоштовного отримання легального програмного забезпечення ALLBAU  Allplan, з  різних блоків програми  за сертифікованими Тrial-версіями.

4) Організація підвищення кваліфікації для бажаючих  викладачів, студентів та аспірантів ХНАДУ.

5) Залучення  здобувачів ХНАДУ  до  системи  національних та міжнародних конкурсів студентських проєктів, в т.ч. для кращіх з них - з організацією і оплатою стажування за кордоном.

6) Проведення силами ALLBAU щорічних  навчальних  семінарів для викладачів, студентів та аспірантів на базі ХНАДУ.

 

 Одна з інформаційних сторінок  ALLBAU  Allplan:

 http://www.allbau-software.de/index.php/produkty/allplan-bridge.html

 

      Слід зазначити, що  Програмне забезпечення дозволяє виконувати  як ексклюзивне проєктування, конструювання за окремими  завданнями,   так і  колективні  великі  проєкти  з багатьма учасниками. Кожен такий проєкт наповнює базу елементів та модулів, розширює можливості процесу проєктування  транспортних та  інших споруд. Запрошуємо бажаючих   до співпраці.  


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією